Ελλάδα

Συνελήφθη ο 22χρονος για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του Άρη στο «Βικελίδης»

Έναν 22χρονο ταυτοποίησε η Αστυνομία, προχωρώντας στη σύλληψή του για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Επίθεση εμπρησμού είχαν δεχτεί τα γραφεία του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» λίγες ώρες μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson των Θεσσαλονικιών με 1-0 από τον Παναθηναϊκό.

Περίπου δέκα ημέρες μετά, η Αστυνομία εξιχνίασε την υπόθεση, ταυτοποιώντας έναν 22χρονο ως δράστη και προχώρησε στη σύλληψή του κατόπιν έκδοσης σχετικού εντάλματος.

«Εξιχνιάστηκε έπειτα από τη μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, υπόθεση εμπρησμού που έλαβε χώρα σε γραφεία ποδοσφαιρικής ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 22χρονος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε "Αδικήματα Βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις", "Εμπρησμός", "Φθορά ξένης ιδιοκτησίας", "Εξύβριση", "Απειλή", "Περί Φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων" και "Περί Ναρκωτικών", ενώ συνελήφθη, δυνάμει σχετικού εντάλματος, βραδινές ώρες χθες (03-06-2024) από ανωτέρω αστυνομικούς.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, βραδινές ώρες της 25-05-2024, ο συλληφθείς με τη χρήση πυροτεχνικών κατασκευών τύπου ναυτικός πυρσός έθεσε φωτιά σε γραφεία ποδοσφαιρικής ομάδας με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών και στη συνέχεια με τον ίδιο τρόπο προκάλεσε φθορές σε κάδους απορριμμάτων που βρίσκονταν έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια-εντός γηπέδου), ενώ απείλησε λεκτικά τους υπαλλήλους του προαναφερόμενου καταστήματος.

Επιπλέον, κατά τον εντοπισμό του, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές
», αναφέρει το δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x