Πορτογαλία

«Αρέσει στη Μπενφίκα ο Αρμέρο»

Την περίπτωση του Πάμπλο Αρμέρο εξετάζει η Μπενφίκα, σύμφωνα με τον μάνατζερ του αμυντικού της Νάπολι, Λουτσιάνο Ραμάλιο.

Τον περασμένο Ιανουάριο αποκτήθηκε από τη Νάπολι ως δανεικός από την Ουντινέζε. Ο Πάμπλο Αρμέρο, αν και πήρε μέρος σε 15 αγώνες πρωταθλήματος με τους «παρτενοπέι» και αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από την ομάδα του ιταλικού Νότου, ενδέχεται να αποχωρήσει, αν επαληθευτούν οι πληροφορίες του μάνατζέρ του, Λουτσιάνο Ραμάλιο.

Ο Ραμάλιο μιλώντας στην εφημερίδα «A Bola» αποκάλυψε πως τον έχει πλησιάσει κάποιος εκπρόσωπος της Μπενφίκα. «Ακόμα δεν έχουμε επαφές με τη Μπενφίκα, αλλά έχουμε μιλήσει με κάποιον εκπρόσωπο του συλλόγου. Κάποιον… μεσάζοντα, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτόν τον όρο. Από αυτόν έμαθα πως ο Αρμέρο αρέσει στην πορτογαλική ομάδα, αλλά όχι κάτι περισσότερο. Προσφορά ή κάτι τέτοιο, δεν μας έγινε», είπε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ.

Ο Αρμέρο αποκτήθηκε πριν έξι μήνες από τη Νάπολι. Θα ήθελε να αποχωρήσει τόσο σύντομα; «Η Μπενφίκα είναι ένας μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος. Δεν πρόκειται για μια άγνωστη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον πελάτη μου. Συνεπώς, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μου και κατατεθεί επίσημη πρόταση, δεν πρόκειται να μας αφήσει αδιάφορους. Ο Αρμέρο θα ήθελε να αγωνιστεί στην Μπενφίκα, αυτό δεν το κρύβουμε», σημείωσε ο Ραμάλιο.

Ωστόσο, το μέλλον του παίκτη βρίσκεται στα χέρια της διοίκησης της Νάπολι. «Από τη στιγμή που ο πελάτης μου δεσμεύεται με συμβόλαιο, τα πάντα εξαρτώνται από τις προθέσεις της διοίκησης και του προπονητή. Αν η πρόταση της Μπενφίκα κριθεί ικανοποιητική ή ενδιαφέρουσα, τότε δεν αποκλείεται να δούμε τον Αρμέρο στην Λισσαβώνα», ήταν η εκτίμηση του Λουτσιάνο Ραμάλιο.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x