Ισπανία

«Ο Αραούχο μπορεί να αποτελέσει μεταγραφικό στόχο της Λας Πάλμας»

Δημοσίευμα από την Ισπανία συνδέει τον Σέρχιο Αραούχο -που δεν απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης της ΑΕΚ- με τη Λας Πάλμας.

Το συμβόλαιο του Σέρχιο Αραούχο ολοκληρώνεται με την ΑΕΚ στις 30 Ιουνίου και το μέλλον του παραμένει ανοικτό: η «Ένωση» έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης, αλλά ο Αργεντινός -που έφυγε από την Ελλάδα για τις διακοπές του- δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής σε αυτή και όλα αναμένονται να ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα.

Εν τω μεταξύ, Ισπανικό δημοσίευμα κάνει λόγο πως ο Αργεντινός μπορεί να αποτελέσει μεταγραφικό στόχο της Λας Πάλμας ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, τονίζοντας πως στον πρόεδρο, Μίγκελ Άνχελ Ραμίρεθ, θα άρεσε η επιστροφή του 32χρονου στην ομάδα των Κανάριων Νησιών.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Passion Amarilla» αναφέρει: «Το συμβόλαιο του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ ολοκληρώνεται και μπορεί να αποτελέσει μεταγραφικό στόχο του καλοκαιριoύ. Ο πρόεδρος Μίγκελ Άνχελ Ραμίρεθ είχε αναγνωρίσει κατά καιρούς ότι θα του άρεσε να επέστρεφε ο Αραούχο στη Λας Πάλμας, κάτι που είχαμε γράψει και τον περασμένο Ιανουάριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x