Πορτογαλία

«Αποχαιρετά» τον τίτλο η Πόρτο

«Αποχαιρετά», εκτός φοβερά απίθανου απροόπτου, τον τίτλο στη φετινή Superliga η Πόρτο, η οποία έχασε με 0-1 στην έδρα της Πάσος Φερέιρα, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Η Πόρτο έχασε με 0-1 στην έδρα της Πάσος Φερέιρα, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Superliga και έμεινε ουσιαστικά εκτός τίτλου, αφού βρέθηκε στο -12 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα και θεωρείται απίθανο να καλύψει αυτή τη διαφορά στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν για τη λήξη της περιόδου, όπως και στο -10 από τη δεύτερη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην προσπάθεια να εξασφαλίσει, τουλάχιστον, τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κρατώντας, πάντως, σταθερά την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μάλιστα, οι "δράκοι" ηττήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά για πρώτη φορά από το 2008.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο -5 από την πέμπτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Europa League και μπήκαν στο «κόλπο» της ευρωπαϊκής εξόδου.

Οι παίκτες του Ζοσέ Πεσέιρο δεν κατάφεραν να «διασπάσουν» την άμυνα των γηπεδούχων και σε μία αντεπίθεση δέχτηκαν το γκολ από τον Ζότα.


Η σύνθεση της Πόρτο: Κασίγιας, Μάξι Περέιρα, Τσιντόζι (76' Αντρέ Σίλβα), Μάρτινς Ιντι, Λαγιούν (86' Ανχελ), Σέρχι Ολιβέιρα, Ντανίλο Περέιρα, Μπραχίμι (46' +2' Κορόνα), Ερέρα, Βαρέλα, Σουν-Γιουν


«Έκοψε» το δρόμο της Εστορίλ για την Ευρώπη η Νασιονάλ, η οποία σάρωσε με 4-1 στη Μαδέιρα την αντίπαλό της, την άφησε στο -6 από την πρώτη πεντάδα και μείωσε το -8 από ‘κει.

Ελπίζει για την έξοδο στην Ευρώπη η Μπελενένσες, νικώντας με 1-0 στην έδρα της Σετούμπαλ και αφήνοντάς τη κοντά στις τελευταίες θέσεις.

Πήρε νέα «ανάσα» η ουραγός Τοντέλα, η οποία νίκησε με 1-0 εντός έδρας την Ουνιάο Μαδέιρα και την άφησε μόλις στο +3 από την προτελευταία θέση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x