Stoiximan Super League

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παραιτήθηκε από τη Super League ο Στράτος!

Όπως μετέδωσε πρώτος ο ΣΠΟΡ FM, ο Γιώργος Στράτος παραιτήθηκε από την προεδρία της Super League καθώς δεν είχε καθολική στήριξη στους χειρισμούς του στο θέμα με την ΕΠΟ.

Εν αναμονή της απόφασης για αναβολή επ’ αόριστον της έναρξης του πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του.

Ο λόγος της παραίτησής του έχει να κάνει με τη μη καθολική στήριξη από πλευράς των ΠΑΕ-μελών του συνεταιρισμού στους χειρισμούς του στο θέμα με την ΕΠΟ για το ζήτημα της επιλογής του επιδιαιτητή που θα έχει διαιτητικό ρόλο μεταξύ του εκπροσώπου της Super League και της ΕΠΟ στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, αλλά και κατ' επέκταση στον καταρτισμό των πινάκων διαιτησίας.

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη του ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γιώργος Στράτος μέσω του επίσημου site της Σούπερ Λίγκας τόνισε τα εξής:

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλατε τις λίγες αυτές μέρες που διετέλεσα πρόεδρος της SUPER LEAGUE.

Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, σ’ ένα πολύ δυσμενές όπως γνωρίζετε περιβάλλον, να φανώ αντάξιός της.

Η ομόφωνη εκλογή μου προέκυψε με την ανάληψη συγκεκριμένης δέσμευσης από μέρους της ομάδας την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ και εμού προσωπικώς. Από τη στιγμή που ένα μέλος ήρε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, είμαι ηθικά υποχρεωμένος να τηρήσω τη δέσμευσή μας αυτή και να σας υποβάλλω την παραίτησή μου.


Με δήλωση του στο επίσημο site της Ξάνθης, ο Χρήστος Πανόπουλος αποκάλυψε ότι η ομάδα που ήρε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Γιώργου Στράτου ήταν ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x