Κύπρος

ΑΠΟΕΛ: Ψηλά στη λίστα ο Πογέτ, στα υπόψη και ο Μανόλο Χιμένεθ

Μετά τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ζοζέ Ντομίνγκες αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και ήδη οι άνθρωποι της ομάδας αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ξεκινήσει μέτρια τη σεζόν και μετά από 6 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Κύπρου, έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς. Ευρισκόμενος στην 5η θέση στο πλην έξι από την πρώτη θέση και την Πάφο, δείχνει να έχει ανάγκη μια αλλαγή πλεύσης, ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο διαβλέπουν οι ιθύνοντες της ομάδας.

Ο Ζοζέ Ντομίνγκες, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, καθώς αυτός είναι που χρεώνεται τη μέτρια απόδοση της ομάδας στην εκκίνηση της σεζόν. Ένα «διαζύγιο», το οποίο τις επόμενες ώρες θα πάρει και επίσημη μορφή, με τον κυπριακό σύλλογο να βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση προπονητή.

Στην κορυφή της λίστας είναι ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογέτ. Μια αρκετά ελκυστική περίπτωση, για την οποία, όμως, θα χρειαστεί να γίνει και οικονομική υπέρβαση.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί η χρυσή τομή με τον Ουρουγουανό τεχνικό, ο ΑΠΟΕΛ θα κινηθεί για ακόμα έναν γνώριμο των ελληνικών γηπέδων, τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος πρόσφατα απολύθηκε από την Σέρο Πορτένιο, ομάδα της Παραγουάης, όπου αγωνίζεται ο Σέρχιο Αραούχο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x