Κύπρος

Σέρβιρε το Σούπερ Καπ στον ΑΠΟΕΛ ο Ελ Αραμπί

Ένα γκολ στο πρώτο λεπτό του αγώνα έφτανε για τον ΑΠΟΕΛ, ώστε να λυγίσει με σκορ 1-0 την Πάφο και να κατακτήσει το Σούπερ Καπ Κύπρου.

Τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Κύπρο κατέκτησε ο ΑΠΟΕΛ! Η ομάδα του Ζοσέ Ντομίνγκες λύγισε με σκορ 1-0 την Πάφο και σήκωσε το Σούπερ Καπ, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο «Alphamega Stadium».

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τον ΑΠΟΕΛ, αφού πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ελ Αραμπί με υπέροχη μπαλιά σέρβιρε για τον Σαρφό, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι εκτέλεσε για το 1-0 και έδωσε το έναυσμα για έντονους πανηγυρισμούς. Το παιχνίδι «έφτιαξε» και άλλο για τους τυπικά γηπεδούχους, αφού στο 13ο λεπτό ο Ντράγκομιρ αποβλήθηκε.



H Πάφος πάντως δεν πτοήθηκε από το αριθμητικό μειονέκτημα. Πήρε μέτρα στο γήπεδο και έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Ζάιρο στο 27’, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση κέρδισε πέναλτι αλλά ο διαιτητής άλλαξε απόφαση μέσω on field review. Ο Ζάιρο απείλησε ξανά στο 40ό λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα ξανά, με τον ρυθμό στο δεύτερο μέρος να πέφτει αισθητά.

Ο ΑΠΟΕΛ είχε στο 56’ την ευκαιρία του με τον Μαρκίνιος, ενώ έξι λεπτά αργότερα η Πάφος άγγιξε το γκολ αλλά ο Κορέια είδε τη σουτάρα του να σταματά στο οριζόντιο. Τα λεπτά περνούσαν, οι πρωταθλητές κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμά τους ως το φινάλε και σήκωσαν το Σούπερ Καπ, αφήνοντας την Πάφο με άδεια χέρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x