Κύπρος

Επίσημο του Ντομίνγκες στον ΑΠΟΕΛ

Σε συμφωνία με τον Χοσέ Ντομίνγκες μέχρι τον Μάιο του 2025 ήρθε ο ΑΠΟΕΛ.

Νέα εποχή στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Η κυπριακή ομάδα μετά το απρόσμενο τέλος με τον Νταβίδ Γκαγιέγο ήταν σε αναζήτηση τεχνικού και στράφηκε στην περίπτωση του Χοσέ Ντομίνγκες, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως τον Μάιο του 2025.

Ο 50χρονος ήταν βοηθός του ΑΠΟΕΛ την περσινή σεζόν και έρχεται τώρα να γίνει πρώτος προπονητής, έχοντας παραστάσεις από Πορτογαλία, Τουρκία, Κολομβία και Ισπανία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τον προπονητή Jose Manuel Martins Dominguez. Η συνεργασία είναι μονοετούς διάρκειας, μέχρι και τον Μάιο του 2025.

Ο Jose Dominguez διετέλεσε βοηθός προπονητής της ομάδας μας κατά την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Γνωρίζει πολύ καλά το υφιστάμενο ρόστερ και φθάνει στην Κύπρο αύριο, για να αναλάβει άμεσα τις προπονήσεις της ομάδας ενόψει του επαναληπτικού αγώνα για τα Playoffs του UEFA Europa League απέναντι στην RFS.

O κ. Dominguez είναι 50 ετών και πέραν από την Κύπρο διετέλεσε προπονητής, στην Πορτογαλία, την Τουρκία, την Κολομβία και την Ισπανία.

Η πλήρης σύνθεση του προπονητικού επιτελείου θα ανακοινωθεί αργότερα.

Ευχόμαστε στον Jose Dominguez καλή επιτυχία στην ανάληψη των καθηκόντων του
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x