Πορτογαλία

Από… φιάσκο, ανανέωση για Κασίγιας

Ανατροπή δεδομένων για Ίκερ Κασίγιας και Πόρτο, καθώς σύμφωνα με την «O’ Jogo» ο πρόεδρος των «δράκων» διέψευσε πως χαρακτήρισε φιάσκο την απόκτησή του και του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Η μέχρι τώρα πορεία του Ίκερ Κασίγιας με τη φανέλα της Πόρτο δεν θυμίζει σε τίποτα τις μεγάλες στιγμές που έζησε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και την προσφορά που είχε ως τερματοφύλακας της «βασίλισσας». Τα λάθη που έχει κάνει στοίχισαν στους «δράκους» που έχουν μείνει πίσω στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή… γκρίνια για τον Ισπανό πορτιέρε.

Μάλιστα, χθες, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δηλώσεις του προέδρου της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, ο οποίος χαρακτήριζε την απόκτησή του «φιάσκο». Όπως αναφέρει η «O Jogo» όμως η συγκεκριμένη δήλωση διαψεύστηκε από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, ο οποίος για να το αποδείξει ή αλλιώς να δείξει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του για τον Κασίγιας, σκοπεύει να προσφέρει στον 34χρονο τερματοφύλακα πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2018. Η υπάρχουσα συνεργασία των δύο πλευρών λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x