Γενικά

Απίστευτο πέναλτι στο Φλαμένγκο-Κρισιούμα: Κι όμως, ο διαιτητής έπραξε σωστά!

Δείτε το πιο... παράξενο πέναλτι που έχει καταλογιστεί ποτέ, στο Φλαμένγκο-Κρισιούμα.

Απίθανο σκηνικό στο πρωτάθλημα Βραζιλίας και στον αγώνα Φλαμένγκο-Κρισίουμα για το πρωτάθλημα Βραζιλίας! Στο 89΄της αναμέτρησης και με το σκορ στο 1-1 η γηπεδούχος κέρδισε πέναλτι σε μια σπάνια φάση.

Τη στιγμή που ο επιθετικός της Φλαμένγκο πάτησε περιοχή, υπήρχε και... δεύτερη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο, την οποία ο αμυντικός της Κρισιούμα κλώτσησε προς το μέρος του για να τον δυσκολέψει στην εκτέλεση. Ο διαιτητής αμέσως, χωρίς να το σκεφτεί καν, έδειξε την άσπρη βούλα.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, οι γηπεδούχοι αλλά ακόμη και οι φίλαθλοι αρχικά απόρησαν, ωστόσο ο διαιτητής είχε απόλυτο δίκιο. Σύμφωνα με τον κανονισμό, είναι υποχρεωμένος να καταλογίσει παράβαση όταν κάποιος πετά αντικείμενο προς την μπάλα, αντίπαλο ή μέρος της διαιτητικής ομάδας ή όταν ακουμπά την μπάλα με άλλο αντικείμενο. Κι από τη στιγμή που η παράβαση αυτή έγινε μέσα στην περιοχή της ομάδας του, ορθώς καταλογίστηκε πέναλτι.

Ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ευστόχησε χαρίζοντας τη νίκη με 2-1 στην ομάδα του με αυτό το πραγματικά πολύ σπάνιο πέναλτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x