Γενικά

Απάντησε στον Εμπαπέ ο Σκαλόνι: «Δεν είναι… είδηση ό,τι λέει. Οι ομάδες της Λ. Αμερικής έχουν δέκα Μουντιάλ»

Ο προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, απάντησε στον Κιλιάν Εμπαπέ που ισχυρίστηκε πως το Euro είναι πιο δύσκολη διοργάνωση από το Μουντιάλ.

Τη δική του απάντηση στον Κιλιάν Εμπαπέ που ισχυρίστηκε πως είναι πιο δύσκολο για μια ομάδα να κατακτήσει το Euro από το Μουντιάλ έδωσε ο Λιονέλ Σκαλόνι. Ο προπονητής της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Αργεντινής δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά τη διαφωνία του με τον Γάλλο σούπερ σταρ.

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του. Είναι σεβαστό αυτό που λέει, αλλά δεν συμφωνώ. Στο Euro δεν αγωνίζονται οι καλύτερες ομάδες της Λατινικής Αμερικής και στο Κόπα Αμέρικα δεν παίζουν οι καλύτερες ομάδες από την Ευρώπη. Αν δείτε, πάντως, οι ομάδες της Λατινικής Αμερικής έχουν κατακτήσει δέκα φορές το Μουντιάλ. Επίσης δεν θα τολμούσα ποτέ να πω ότι ομάδες όπως η Κολομβία, η Παραγουάη, η Χιλή ή ο Ισημερινός δεν είναι πολύ δυνατές. Επειδή είπε κάτι ο Εμπαπέ, δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνεται και… είδηση. Ο Μόντριτς τις προάλλες είχε πει το ανάποδο και δεν είδα να γίνεται θέμα», τόνισε ο Σκαλόνι, που έχει οδηγήσει την Αργεντινή στην κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα το 2021 και του Μουντιάλ το 2022.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x