Πορτογαλία

Ανανεώνει με τη Μπενφίκα ο Λισάντρο Λόπες

Ο Λισάντρο Λόπες βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μπενφίκα, το οποίο θα περιλαμβάνει ρήτρα ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Αργεντινός αμυντικός της Μπενφίκα, Λισάντρο Λόπες, είναι σε συζητήσεις με τους «κόκκινους» της Λισαβόνας, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2018, περιλαμβάνοντας ρήτρα που θα ανέρχεται στα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Οι «Αετοί», όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της «Record», θα προχωρήσουν στην άμεση ανανέωση του συμβολαίου του 27χρονου αμυντικού, παρά το γεγονός ότι λήγει το καλοκαίρι του 2018, θέλοντας να τον «δέσουν» στο «Ντα Λουζ», βάζοντας μάλιστα ρήτρα ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να αποθαρρύνουν τους υποψήφιους μνηστήρες από το να προσεγγίσουν τον παίκτη.

Ο γεννημένος την 1η Σεπτεμβρίου του 1989 πρώην παίκτης της Χετάφε, είχε απασχολήσει έντονα στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού την Φιορεντίνα, με τους «Βιόλα» να καταθέτουν επίσημη πρόταση, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή. Το νέο συμβόλαιο αναμένεται να έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2021, όταν ο Λόπες θα πλησιάζει τα 32.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x