Σκωτία

Άλλη μία νίκη και το όνειρο… συνεχίζεται για την απίθανη Αμπερντίν!

Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο η Αμπερντίν! Με γκολ του Πίτερ Άμπρος στο 84', η ομάδα του θαυματουργού Τζίμι Θέλιν επικράτησε 1-0 της Νταντί Γιουνάιτεντ και βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία!

Να περάσει ο επόμενος! Παρότι ζορίστηκε, η Αμπερντίν συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο, καθώς με γκολ του Πίτερ Άμπρος στο 84', επικράτησε 1-0 της Νταντί Γιουνάιτεντ και βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία της σκωτσέζικης Premiership!

Φυσικά, η Σέλτικ, που είναι στο -3, έχει ματς λιγότερο, ωστόσο η ομάδα του θαυματουργού Τζίμι Θέλιν, με την 8η φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα(!), δείχνει πως θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της, προκειμένου να κάνει το απίστευτο στη Σκωτία: Να κατακτήσει το πρωτάθλημα, όπως είχε κάνει το μακρινό 1984-85, υπό τις οδηγίες του τότε 43χρονου Φέργκιουσον…

Το μοναδικό… στραβοπάτημα της Αμπερντίν για την ώρα φέτος είναι το 2-2 της περασμένης αγωνιστικής στην έδρα της Σέλτικ, εκτός έδρας! Την επόμενη αγωνιστική, εξάλλου, υποδέχεται τη Ρέιντζερς στο ''Pittodrie Stadium'', στο οποίο και απόψε στήθηκε μια μεγάλη γιορτή μετά το νέο «τρίποντο», παρά την καταρρακτώδη βροχή.

Η βαθμολογία:

Αμπερντίν-Νταντί Γιουνάιτεντ 1-0

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο 26/10

Αμπερντίν-Νταντί Γιουνάιτεντ 1-0

Νταντί-Σεντ Τζόνστον 1-0

Ρος Κάουντι-Κιλμάρνοκ 2-1

Κυριακή 27/10

14:00 Χιμπέρνιαν-Χαρτς

17:00 Μάδεργουελ-Χαρτς

17:00 Ρέιντζερς-Σεντ Μίρεν

Η επόμενη (10η) αγωνιστική:

Τετάρτη 30/10 (21:45)

Σέλτικ-Νταντί
Νταντί Γιουνάιτεντ-Μάδεργουελ
Χαρτς-Κιλμάρνοκ
Ρος Κάουντι-Χιμπέρνιαν
Σεντ Μίρεν-Σεντ Τζόνστον
Αμπερντίν-Ρέιντζερς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x