Γενικά

Αλίσα Λέμαν για τον σύντροφό της, Ντάγκλας Λουίς: «Κάνουμε την ίδια δουλειά, αλλά κερδίζει 100 φορές περισσότερα λεφτά»

Το παράπονο της Αλίσα Λέμαν για ανισότητα στους μισθούς ανδρών και γυναικών στο ποδόσφαιρο.

Τη δυσαρέσκειά της για ανισότητα στις πληρωμές μεταξύ ανδρών και γυναικών στο ποδόσφαιρο εξέφρασε η Αλίσα Λέμαν. Η επιθετικός από την Ελβετία, μάλιστα, χρησιμοποίησε το δικό της παράδειγμα και τη σύγκριση με τον σύντροφό της, Ντάγκλας Λουίς.

«Συχνά μιλάω μαζί του στο σπίτι και του λέω πως δεν είναι δίκαιο. Κάνουμε την ίδια δουλειά, αλλά εσύ κερδίζεις 100 φορές περισσότερα χρήματα από μένα», τόνισε η Λέμαν, που παίζει στη Γιουβέντους, όπως και ο Βραζιλιάνος μέσος.

«Είναι μάτι που με ενοχλεί. Πιστεύω πως ποτέ δεν πρόκειται να έχουμε ίδιους μισθούς άνδρες και γυναίκες. Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι είμαστε στο 2024 και ίσως ζουν ακόμη σε σπηλιές. Το ποδόσφαιρο γυναικών είναι πολύ ανταγωνιστικό, έχει μεγάλο κοινό και πολύς κόσμος το υποτιμά χωρίς να έχει παρακολουθήσει ποτέ ένα παιχνίδι», πρόσθεσε η 25χρονη που έχει 17 εκατομμύρια followers στο Instagram και άλλους 10 εκατομμύρια στο TikTok, δεκαπλάσιους από τον σύντροφό της.

Σημειώνεται πως η Λέμαν πριν τη σχέση της με τον Ντάγκλας Λουίς ήταν ζευγάρι με την Ραμόνα Μπάχμαν, το διάστημα που αμφότερες αγωνίζονταν στο Λονδίνο, η μεν στη Γουέστ Χαμ και η δε στην Τσέλσι.













Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x