Ιταλία

Μια... ανάσα από την επιστροφή του στην Ουντινέζε μετά από 13 χρόνια ο Σάντσες!

Ο Αλέξις Σάντσες, που έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ, βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ουντινέζε, η οποία και αποτέλεσε την πρώτη του ευρωπαϊκή ομάδα στην καριέρα του!

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητεί εδώ και μερικές εβδομάδες ο Αλέξις Σάντσες, μετά και την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ.

Ο 35χρονος Χιλιανός μεσοεπιθετικός που πέρασε τα τέσσερα τελευταία χρόνια στους «νερατζούρι» - με έναν δανεισμό στη Μαρσέιγ τη σεζόν 2022/23 - φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Ουντινέζε μετά από 13 χρόνια!

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο πολύπειρος άσος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους «φριουλάνι» και το μόνο που απομένει πλέον είναι να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να γίνει ξανά κάτοικος Ούντινε!


Να θυμίσουμε πως η Ουντινέζε αποτέλεσε την πρώτη του ευρωπαϊκή απόπειρα το 2006, όταν και αποκτήθηκε από την Κορμπελόα της Χιλής σε ηλικία 18 ετών. Με τη φανέλα του συλλόγου κατέγραψε 112 συμμετοχές με 21 γκολ και 20 ασίστ μέχρι το 2011, προτού πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα!




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x