Γενικά

Ο Αλεξάντερ Άρνολντ βρίσκεται σε ανοιχτή διαπραγμάτευση για την αγορά της Ναντ

Εντύπωση προκαλεί το δημοσίευμα της «L’ Equipe», το οποίο αναφέρει πως ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ επιθυμεί να αγοράσει τη Ναντ.

Στον δρόμο που «χάραξε» ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται πως βρίσκεται και ο Αλεξάντερ Άρνολντ.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε ο πρώτος εν ενεργεία Γάλλος ποδοσφαιριστής που ταυτόχρονα είναι και ιδιοκτήτης μίας ομάδας, καθώς το καλοκαίρι του 2024 απέκτησε με 20 εκατομμύρια ευρώ το 80% των μετοχών της Καέν, η οποία βρίσκεται στη Ligue 2 και έχει στο ρόστερ της τον παλιό μας γνώριμο, Γιάν Εμβιλά.

Αυτή η επένδυση του Εμπαπέ φαίνεται πως ενέπνευσε και τον Αλεξάντερ Άρνολντ για μία παρόμοια κίνηση. Δημοσίευμα της «L’ Equipe» αναφέρει πως ο Άγγλος δεξιός μπακ κινείται πολύ ενεργά για την αγορά της Ναντ, ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ο Άρνολντ έχει ήδη καταθέσει πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ μέσω ενός επενδυτικού ταμείου, που επικεφαλής βρίσκεται ο πατέρας του.

Ακόμη η αγορά δεν έχει προχωρήσει, αλλά ο Άρνολντ δείχνει αποφασισμένος να μπει πολύ νωρίς στον επιχειρηματικό κομμάτι του ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x