Γενικά

Χρυσώνει τον Έντερσον με τριπλασιασμό αποδοχών η Αλ Νασρ!

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του ESPN, η Αλ Νασρ θέλει να προσελκύσει τον Έντερσον στη Σαουδική Αραβία, προσφέροντάς του τα τριπλά χρήματα σε σχέση με τη Μάντσεστερ Σίτι!

Όπως και το περσινό καλοκαίρι, έτσι και το φετινό, οι Σαουδάραβες ετοιμάζονται να κάνουν γερή «ρελάνς» έτσι ώστε να προσελκύσουν μεγάλους σταρ μακριά από την Ευρώπη.

Ένας από τους μεγάλους στόχους της Αλ Νασρ, της ομάδας του Κριστιάνο Ρονάλντο, φέρεται πως είναι ο Έντερσον. Ο Βραζιλιάνος πορτιέρε έχει συμβόλαιο με τη Σίτι μέχρι το 2026, ωστόσο ο σύλλογος του Ριγιάντ ετοιμάζεται να του κάνει μία πρόταση την οποία... δύσκολα θα αρνηθεί!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιογράφου του ESPN, η Αλ Νασρ έχει στόχο να προσφέρει στον Έντερσον τριπλάσιες αποδοχές σε σχέση με αυτές που λαμβάνει στη Σίτι, έτσι ώστε να τον πείσει να αποχωρήσει από την Ευρώπη για τη Μέση Ανατολή.

Αν αναλογιστούμε ότι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τη Σίτι του προσφέρει περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, τότε γίνεται κατανοητό ότι η πρόταση της Αλ Νασρ αναμένεται να κυμαίνεται περίπου στα 15 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x