Πορτογαλία

«Άκυρο» της Πόρτο στην Άρσεναλ για Ντανίλο

Πρόταση στην Πόρτο για την απόκτηση του Ντανίλο κατέθεσε η Άρσεναλ, o Πίντο ντα Κόστα όμως δεν μπήκε καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, αφού το ποσό απέχει πολύ από την ρήτρα αποδέσμευσής του.

Το να αποκτήσει τον Ενγκολό Καντέ μοιάζει ουτοπικό βάσει της πορείας της Λέστερ, με αποτέλεσμα ο Αρσέν Βενγκέρ να έχει στρέψει την προσοχή του σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής.

Ένας από τους παίκτες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του Αλσατού είναι ο Ντανίλο Περέιρα της Πόρτο, με την «Correio da Manha» να αποκαλύπτει σήμερα πως η Άρσεναλ έκανε την πρώτη επαφή με τους Πορτογάλους, προκειμένου να ενημερωθεί για τις απαιτήσεις τους.

Ο Πίντο Ντα Κόστα, γνωστός για τις ακριβές του πωλήσεις γαρ, ξεκαθάρισε εξ' αρχής πως δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, μεταφέροντας στους ανθρώπους της Άρσεναλ πως η μοναδική περίπτωση να πάρουν τον Ντανίλο, είναι να καταβάλλουν τα 40 εκατ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Το ποσό που πρότειναν οι Λονδρέζοι στην Πόρτο, ήταν βάσει του δημοσιεύματος αρκετά μακριά από αυτό της ρήτρας του γεννημένου στην Γουινέα Μπισάου αλλά διεθνούς με την εθνική Πορτογαλίας αμυντικού μέσου, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2019.

Οι «κανονιέρηδες», πάντως, δεν είναι απίθανο να επανέλθουν για τον υψηλόσωμο 24χρονο αμυντικό μέσο, με τον σκάουτερ της ομάδας, Λουίς Μπόα Μόρτε, να βρίσκεται την περασμένη Κυριακή στο «Καπιτάλ ντο Μοβέλ», προκειμένου να τον παρακολουθήσει από κοντά στην αναμέτρηση με την Πάσος Φερέιρα.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι αρκετές ομάδες από την Ισπανία και την Αγγλία ενδιαφέρονται για τον Ντανίλο, μέχρι στιγμής όμως δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του και το αν θα παραμείνει και την νέα σεζόν στην Πόρτο», ανέφερε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Όλιβερ Καμπρέρα, μιλώντας στο «Violanews».

Πάρτε μια «γεύση» από τον Ντανίλο Περέιρα...



...και μια γεύση από τις πωλήσεις των «δράκων», τα τελευταία δώδεκα χρόνια

inner

Το 2015, μετά τον Ντανίλο, πωλήθηκαν ακόμα οι Τζάκσον Μαρτίνες για 37 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Άλεξ Σάντρο για 26 εκατ. ευρώ στην Γιουβέντους και ο Τζιανέλι Ιμπουλά για 25 εκατ. ευρώ στην Στόουκ Σίτι.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x