Ελλάδα

Άγγελος για Εθνική, αν…

Στο «κόλπο» για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή θα μπει ο Άγγελος Αναστασιάδης εφόσον τελικά αποχωρήσει από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Δεν επιβεβαιώνει τα περί Δώνη η ΕΠΟ.

Η είδηση της παραίτησης του Άγγελου Αναστασιάδη ίσως αλλάξει τα δεδομένα στο θέμα προπονητή στην Εθνική. Κι αυτό γιατί εφόσον η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την κάνει δεκτή, αυτομάτως ο 62χρονος προπονητής θα μπει κούρσα για να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο (μέχρι νεωτέρας) κόουτς του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει αρκετούς υποστηρικτές στην ομοσπονδία, καθώς εκτιμώνται οι δυνατότητες και η πείρα του, όπως επίσης και το γεγονός πως έχει περάσει από «εθνικό» πάγκο, αυτόν της Κύπρου, από το 2004 μέχρι το 2011.

Ασφαλώς όμως όσο ο Άγγελος Αναστασιάδης παραμένει στον ΠΑΟΚ, η όποια συζήτηση είναι θεωρητική. Στην παρούσα φάση, από πλευράς ΕΠΟ προκύπτει πως δύο είναι οι βασικές υποψηφιότητες για τον πάγκο της Εθνικής: ο Σέρχιο Μαρκαριάν και ο Τιμούρ Κετσμπάγια. Αντίθετα, δεν επιβεβαιώνονται τα περί Γιώργου Δώνη, για τον οποίο αφήνεται να εννοηθεί πως δεν είναι καν στις πρώτες επιλογές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x