Ελλάδα

Ανακοίνωσε Λαμπροπούλου η ΑΕΚ

Στην ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η Δροσούλα Λαμπροπούλου, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η Ερασιτεχνική.

Ποδοσφαιρίστια της ΑΕΚ έγινε η Δροσούλα Λαμπροπούλου. Η Ερασιτεχνική Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση της 15χρονης τερματοφύλακα για τον επόμενο χρόνο.

Η Λαμπροπούλου την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Θρασύβουλο Φυλής, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Κ17.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«H AEK βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη Δροσούλα Λαμπροπούλου. Η 15χρονη (05/02/2009) διεθνής τερματοφύλακας εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Η νεαρή τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στον Θρασύβουλο Φυλής, ενώ με τις εμφανίσεις της κέρδισε τη συμμετοχή της τόσο στη Μικτή Κ15, όσο και στην Εθνική Κορασίδων Κ17.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Δροσούλα Λαμπροπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Είναι τιμή μου που ανήκω σε έναν τόσο ιστορικό σύλλογο, όπως η ΑΕΚ. Θέλω να δώσω παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων μου, ώστε να βοηθήσω κι εγώ στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΚ και το σταφ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Να έχουμε μία καλή σεζόν, με υγεία, χωρίς τραυματισμούς».

Δροσούλα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x