Ελλάδα

Ανανέωσε και στηρίζει την τραυματία Μπαρτζακλή η ΑΕΚ

Στην ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν η Πελαγία Μπαρτζακλή, η οποία τραυματίστηκε στο τέλος της περυσινής σεζόν.

Ανανέωσε μαζί της για να στηρίξει την άτυχη Πελαγία Μπαρτζακλή η ΑΕΚ. Η Ερασιτεχνική Ένωση ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της για τον επόμενο χρόνο με τη 17χρονη ποδοσφαιρίστρια, η οποία τραυματίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στο φινάλε της περυσινής σεζόν και βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την Πελαγία Μπαρτζακλή. Η ΑΕΚ θεωρεί τη 17χρονη (25/01/2007) αθλήτρια "παιδί της" και είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα της, να τη στηρίζει και να τη θεωρεί μέλος της ομάδας, ακόμα και στη μακρά περίοδο της αποθεραπείας από τον τραυματισμό της.

Η Πελαγία είναι μία από τις πιο ταλαντούχες παίκτριες και, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει αποδείξει πως έχει λαμπρό μέλλον. Υπήρξε η μεγάλη άτυχη του τελικού Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, με την οικογένεια της ΑΕΚ να τη στηρίζει από την πρώτη στιγμή.

Η νεαρή αθλήτρια δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα βρίσκομαι για ακόμη μια χρονιά στην οικογένεια της ΑΕΚ. Το “ευχαριστώ” είναι πολύ λίγο για την αγάπη και την στήριξη που έχω λάβει απ’ όλη την οικογένεια της ΑΕΚ, από όλους τους ανθρώπους της όλο αυτό τον καιρό μετά τον τραυματισμό μου. Εύχομαι η νέα χρόνια να φέρει πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας και να εξελιχθεί χωρίς τραυματισμούς».

Πελαγία, καλή σεζόν με υγεία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x