Stoiximan Super League

ΑΕΚ για Ροντρίγκες!

Πολύ «ζεστά» βλέπουν στην ΑΕΚ την περίπτωση του Γκιγέρμο Ροντρίγκες. Το προφίλ του Ουρουγουανού αμυντικού, που είχε βρεθεί το χειμώνα κοντά στον Παναθηναϊκό. Οι σκέψεις Δέλλα για Πλατανιά.

Η ΑΕΚ έχει ανοιχτά τα μάτια στην αγορά για κάθε καλή περίπτωση αμυντικού και τέτοια είναι ο Γκιγέρμο Ροντρίγκες. Ο Ουρουγουανός στόπερ είναι, σύμφωνα με τη Live Sport, η περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει οι «κιτρινόμαυροι» και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησής του. Ο 31χρονος άσος φέρεται να είναι ελεύθερος, ενώ το κασέ του αγγίζει τις 300.000 ευρώ το χρόνο, συνεπώς το κόστος της απόκτησής του δεν είναι μεγάλο.

Ο Ροντρίγκες, που είναι αριστεροπόδαρος, είχε βρεθεί το Δεκέμβριο κοντά στον Παναθηναϊκό, ωστόσο το θέμα δεν είχε προχωρήσει. Ο Βαγγέλης Μόρας έχει αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για την αξία του. «Μιλάμε για τρομερό χαρακτήρα. Δεν κοιτούσε τον εαυτό του. Επαγγελματίας κι αγαπημένο παιδί του συλλόγου και του κόσμου. Έχει εμπειρίες από την Ευρώπη, αφού είναι χρόνια στο Καμπιονάτο κι αυτό είναι σημαντικό για Λατινοαμερικάνο παίκτη. Επειδή δεν είναι πολύ ψηλός για στόπερ, κοιτάει να βγει πρώτος στην μπάλα. Δεν θα διστάσει να κάνει φάουλ για να σταματήσει έναν επιθετικό. Ταύρος. Κλασικός Ουρουγουανός αμυντικός. Αριστεροπόδαρος και θεωρητικά γρήγορος για τη θέση. Στηρίζεται πολύ στη δύναμη. Το γκολ δεν είναι το προσόν του, αλλά έχει δυνατότητα στα στημένα, αφού έχει καλό άλμα. Δεν είναι σούπερ τεχνίτης, ωστόσο, μπορεί να προωθήσει την μπάλα και για μένα αποτελεί καλή επιλογή», είχε δηλώσει στη SportDay ο Έλληνας αμυντικός.

Την περασμένη περίοδο είχε 15 συμμετοχές, ενώ συνολικά στο Καμπιονάτο μετρά 74 εμφανίσεις έχοντας παίξει επίσης σε Τσεζένα (2011/12) και Τορίνο (2012-2014). Έπαιξε στην πατρίδα του σε Ντανούμπιο και Πενιαρόλ, στην Αργεντινή με την Ιντεπεντιέντε, στο Μεξικό με την Άτλας, αλλά και στη Γαλλία με τη Λανς.

Οι σκέψεις του Δέλλα

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει κάνει ακόμη δοκιμές ενδεκάδας για την πρεμιέρα του Σαββάτου με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, αλλά προσανατολίζεται σε ένα σχήμα που δεν θα απέχει πολύ (ίσως και καθόλου) από το φιλικό με τη Σεβίλλη. Ο Μπουονανότε χρησιμοποιήθηκε χθες σαν δεκάρι σε ασκήσεις τακτικής, όμως το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στον πάγκο και να μπει σαν αλλαγή. Σίγουρη θέση στο βασικό σχήμα πρέπει να θεωρείται πως θα έχουν οι Μπαρόχα, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας και Αραβίδης. Από εκεί και πέρα, Ντίντακ και Σοϊλέδης διεκδικούν τη θέση του αριστερού μπακ, ενώ τις υπόλοιπες θα πάρουν δύο εκ των Πλατέλλα, Μπαρμπόσα και Τζεμπούρ, δίχως να αποκλείεται η έκπληξη με Μπουονανότε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x