Ισπανία

Αντσελότι: «Πολύ σημαντικός για όλη τη Ρεάλ ο Καρβαχάλ, είμαστε όλοι στεναχωρημένοι»

Οι δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι για τον τραυματισμό του Ντάνι Καρβαχάλ κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βιγιαρεάλ.

Προβληματισμένος για τον τραυματισμό του Ντάνι Καρβαχάλ εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι, μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Βιγιαρεάλ για την 9η αγωνιστική της LaLiga.

«Θα περιμένουμε τις εξετάσεις. Ο γιατρός είπε ότι έχει τραυματισμό στο γόνατο, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι κάτι σοβαρό», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής για τον Ισπανό μπακ-χαφ, ο οποίος έγινε γνωστό πως έπαθε σοβαρή ζημιά στο γόνατο και αναμένεται αν λείψει για μεγάλο διάστημα.

«Οι ποδοσφαιριστές είναι στεναχωρημένοι και λυπημένοι, όπως και ο Ντάνι. Είναι ένας πολύ, πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, σοβαρός και επαγγελματίας. Περιμένουμε τα νέα για εκείνον», πρόσθεσε.

Με ένα μικρότερο πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από το ματς και ο Βινίσιους, με τον Αντσελότι να αναφέρει πως «έχει πρόβλημα με τον αυχένα του και πονάει αρκετά. Θα κάνει και εκείνος εξετάσεις αύριο».

Ο Κάρλο Αντσελότι κατέληξε, λέγοντας: «Πρέπει να το κάνουμε ξανά, ώστε όλοι αυτοί οι τραυματισμοί να αποτελέσουν κίνητρο για την υπόλοιπη ομάδα, όπως συνέβη την προηγούμενη σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x