Ισπανία

Αντσελότι για Εμπαπέ: «Είμαστε ικανοποιημένοι με όσα κάνει - Σημαντικός για εμάς, ακόμη και αν δεν σκοράρει»

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για την απόδοση του Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι στιγμής, ενώ αναφέρθηκε στο επερχόμενο clasico με την Μπαρτσελόνα.

Η δράση στη LaLiga συνεχίζεται για μια ακόμη αγωνιστική, με το σπουδαίο ματς του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα (26/10, 22:00, Novasports 1), να δεσπόζει στο πρόγραμμα της 11ης «στροφής».

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης αυτής, ο Κάρλο Αντσελότι κλήθηκε να σχολιάσει την απόδοση του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από τα όσα προσφέρει ο Γάλλος επιθετικός, ακόμη και όταν δεν βρίσκει δίχτυα, ενώ επεσήμανε ότι περιμένει ακόμη περισσότερα από αυτόν γιατί έχει την ποιότητα.

Φυσικά, ρωτήθηκε και για το clasico αναφέροντας πως είναι ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι όπου τα πάντα μπορεί να συμβούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την απόδοση του Εμπαπέ: «Είμαστε ικανοποιημένοι επειδή έχει σκοράρει γκολ. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς, ακόμα κι αν δεν σκόραρε κόντρα στην Ντόρτμουντ, ήταν παρών στα δύο πρώτα γκολ. Λίγο λίγο ψάχνει την καλύτερη έκδοσή του, αλλά ούτε εγώ, ούτε η ομάδα, ούτε ο ίδιος βιαζόμαστε για αυτό. Είμαστε ικανοποιημένοι με όσα κάνει και προφανώς θα τα πάει και ακόμα καλύτερα, γιατί έχει την ποιότητα. Δεν έχουμε πρόβλημα που ο Μπέλινγκχαμ για παράδειγμα δεν έχει σκοράρει ακόμα, γιατί έχουμε τον Μπαπέ που μπορεί να βάλει 30, 35 ή 40 γκολ».

Για το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα: «Είναι δύσκολο να πω ποιος είναι το φαβορί, γιατί εξαρτάται από τη δυναμική του ματς. Δεν υπάρχουν φαβορί προκαταβολικά στα ντέρμπι. Τα πάντα μπορεί να συμβούν γιατί δεν είναι ζήτημα ποιότητας, αλλά διαχείρισης της πίεσης, των στιγμών του ματς. Σε άλλες θα έχουμε τον έλεγχο εμείς και σε άλλες η Μπαρτσελόνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x