Ισπανία

Αντσελότι: «Δεν φοβόμαστε την Ατλέτικο»

Στην Ατλέτικο δεν φοβούνται τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως δήλωσε ο τεχνικός των «μερένχες», Κάρλο Αντσελότι, παραμονές του ντέρμπι, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πάει στο «Βιθέντε Καλδερόν» με στόχο τη νίκη.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι στις δηλώσεις του μία μέρα πριν από το μαδριλένικο ντέρμπι (7/2, 17:00) στο «Βιθέντε Καλδερόν». Ο τεχνικός της Ρεάλ ανέφερε ότι η ομάδα του δεν φοβάται την Ατλέτικο ενώ επισήμανε ότι η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη, αν και με ισοπαλία δεν... χάνεται. Υπενθυμίζεται ότι μετρά δύο ήττες και μια ισοπαλία στις τρεις φετινές αναμετρήσεις με τους πρωταθλητές Ισπανίας.

«Δεν φοβόμαστε την Ατλέτικο και δεν σκεφτόμαστε την ισοπαλία. Προετοιμαζόμαστε για τέτοια παιχνίδια με μοναδικό σκοπό τη νίκη. Η ομάδα έχει κίνητρο και θα παίξει καλά» είπε ο 55χρονος προπονητής που στη συνέχεια ανέφερε ότι τόσο ο Ρονάλντο όσο και ο Ίσκο, αναμένονται να ξεκινήσουν βασικοί.

«Ο Κριστιάνο δεν κρατιέται μετά την τιμωρία του και ανυπομονεί να αγωνιστεί. Όσο για τον Ίσκο, θα ξεκινήσει σίγουρα. Είναι ένας απαραίτητος παίκτης γι' αυτήν την ομάδα», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.

Οι «μερέχνες» θα παραταχθούν στο «Βιθέντε Καλδερόν» χωρίς τους τραυματίες Πέπε, Ράμος και Ροντρίγκες, ενώ από το ντέρμπι θα λείψει και ο Μαρσέλο που συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη. Ο Κάρλο Αντσελότι ωστόσο δε φάνηκε απογοητευμένος, τονίζοντας ότι η ομάδα του μπορεί να καλύψει τα κενά.

«Δεν σκεφτόμαστε τους παίκτες που θα λείπουν. Τόσο ο Κοεντράο όσο και ο Αρμπελόα μπορούν να αγωνιστούν στα αριστερά της άμυνας, ενώ στο κέντρο της άμυνας, πιστεύουμε στις ικανότητες του Βαράν και του Νάτσο», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x