Γενικά

Αντίπαλος ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις νίκες με αρκετό... ζόρι για την Βικτόρια Πλζεν

Την εντός έδρας νίκη πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 2-0 επί της Παρντούμπιτσε πήρε η επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, Βικτόρια Πλζεν.

Την επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερις διαδοχικές αναμετρήσεις χωρίς τρίποντο σε Ευρώπη και Τσεχία πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής η Βικτόρια Πλζεν, η οποία επικράτησε σχετικά δύσκολα με σκορ 2-0 της Παρντούμπιτσε για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ για την 3η στροφή της League Phase του Europa League στις 24 Οκτωβρίου στην Τούμπα, πραγματοποίησε αρκετά μέτρια εμφάνιση, καθώς παρά την κατοχή της μπάλας, δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει πολλές και επικίνδυνες στιγμές μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε ο 19χρονος Τσέχος χαφ, Τομ Σλόντσικ, ο οποίος και σκόραρε με κοντινή προβολή έπειτα από γύρισμα-πάσα του Καντού με το κεφάλι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα με τέρμα του Χάβελ.

Με το τρίποντο αυτό, η Πλζεν παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους 21 βαθμούς, ούσα στο -4 από την πρωτοπόρο Σλάβια Πράγας που έχει ματς λιγότερο.

Υπενθυμίζεται πως στο Europa League, οι Τσέχοι μετρούν δύο βαθμούς στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, μετά τις ισοπαλίες με Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-3 εκτός) και Λουντογκόρετς (0-0 εντός).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x