Ισπανία

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Πυρά Σετιέν στη διοίκηση της Βιγιαρεάλ

Ο Κίκε Σετιέν αποχαιρέτησε την Βιγιαρεάλ αφήνοντας κάποιες μπηχτές στην διοίκηση της ομάδας.

Με μπηχτές προς τη διοίκηση της Βιγιαρεάλ αποχαιρέτησε την ισπανική ομάδα ο Κίκε Σετιέν. Ο 64χρονος τεχνικός ο οποίος απολύθηκε από το «κίτρινο υποβρύχιο» αποχαιρέτησε τους πάντες στην ομάδα και φροντίζοντας όμως να εκφράσει με το… γάντι τις αντιρρήσεις του για την εξέλιξη αυτή.

«Ποτέ δεν είναι ωραίο να απολύεσαι, αλλά είναι στο επάγγελμα που διάλεξα. Σχετικά με τις αιτίες, δίκαιες και άδικες, ο καθένας μας θα τις ερμηνεύσει όπως θέλει, οπότε δεν πειράζει. Πάντα έλεγα ότι για να κάνεις αυτό που θέλεις πρέπει να αγοράσεις ένα κλαμπ, και αυτό δεν είναι δικό μου», ανέφερε -αρχικά- ο Κίκε Σετιέν σε ανάρτησή του στα social media και πρόσθεσε:

«Το θετικό είναι ότι έχω ζήσει μια νέα εμπειρία ζωής, από ανθρώπινες σχέσεις, από διαφορετικές συμπεριφορές, από συναισθήματα και από το ποδόσφαιρο και αυτό είναι που μένει. Τώρα νομίζω ότι είμαι πιο προετοιμασμένος από ό,τι πριν από ένα χρόνο και, αν έχω περισσότερες ευκαιρίες, όλα θα βοηθήσουν να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα στο μέλλον. Στόχος μου είναι πάντα να αφήνω μια καλή ανάμνηση όπου κι αν πάω και είμαι σίγουρος ότι το έχω πετύχει, όχι λόγω των επιτυχιών ή των αποτυχιών που δεν έχουν ιδιοκτήτη, αλλά επειδή δούλεψα με ειλικρίνεια και φέρθηκα καλά σε όσους εξαρτώνται από μένα. Είμαι ευγνώμων στη Βιγιαρεάλ που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω για τον σύλλογο, και ειδικά σε όλους τους υπαλλήλους που μας συμπεριφέρονταν καθημερινά σαν να είμαστε οικογένεια», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x