Γενικά

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Κόλλησε και χάνει την επαφή με την κορυφή η Τζουργκάρντεν

Η Τζουργκάρντεν κόλλησε εντός έδρας απέναντι στη Μιάλμπι (1-1) και έχασε την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από την κορυφή, ούσα στο -10 από τη Μάλμε.

Την τέταρτη απώλειά της στα πέντε τελευταία παιχνίδια είχε η Τζουργκάρντεν. Η εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference League έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τη Μιάλμπι, με αποτέλεσμα να μείνει μακριά από την κορυφή.

Μάλιστα, η Μάλμε την ίδια ώρα έφερε και αυτή ισοπαλία, οπότε η Τζουργκάρντεν έχασε την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση, ούσα στο -10.

Το παιχνίδι είχε χαμηλό τέμπο σε όλη τη διάρκειά του, με τις δύο ομάδες να μην παίρνουν ιδιαίτερα ρίσκα. Ωστόσο, το γκολ του Ροϊκιάερ έδωσε το προβάδισμα στη Μιάλμπι στο 36’ και έκανε τους γηπεδούχους να βγουν από το καβούκι τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση μετά από έξι λεπτά, όταν ο Χούμερ έφερε το σκορ στα ίσα (1-1).

Το δεύτερο μέρος είχε λιγοστές φάσεις, με την Τζουργκάρντεν να έχει την πρωτοβουλία αλλά να μην καταφέρνει να τη μετουσιώσει σε γκολ, με το σκορ να μένει ως είχε μέχρι το φινάλε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x