Γενικά

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Nέα εκτός έδρας νίκη για Δε Νιού Σεντς που χτίζουν σερί!

Χτίζουν σερί οι Δε Νιού Σεντς! Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Conference League τρεις ημέρες μετά την ιστορική νίκη της επί της Αστάνα, έφυγε με το επιβλητικό 4-2 από την έδρα της Αμπερίστγουιθ.

«Τρένο» και στην Ουαλία οι Δε Νιού Σεντς! Λίγα 24ωρα μετά την ιστορική νίκη επί της Αστάνα στο Conference League, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη League Phase, κατάφερε να πάρει το τρίτο διαδοχικό της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα Ουαλίας και να πλησιάσει στην κορυφή!

Η ομάδα του Κρέγκ Χάρισον, έκανε... παρέλαση στην έδρα της Αμπερίστγουιθ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ουαλίας, επικρατώντας 4-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 2' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οτέ, ωστόσο είκοσι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Άρνισον. Στο 42' ο Μπέικερ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Δε Νιού Σεντς, ενώ στην εκπνοή του πρώτου μέρους η αντίπαλους του «τριφυλλιού» βρήκε και τρίτο γκολ μετά από αυτογκόλ του Ντέιβις.

Οι Δε Νιού Σεντς ένιωσαν την πίεση της Αμπερίστγουιθ στο 72' αφού ο Χάρτλεϊ μείωσε σε 3-2. Τη νίκη των φιλοξενούμενων σφράγισε στο 90'+6' ο ΜακΜάνους για το τελικό 4-2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x