Σκωτία

Αντίπαλοι Ολυμπιακού: Δύσκολα η Ρέιντζερς, 1-0 τη Χιμπέρνιαν που έχασε και πέναλτι

Η Ρέιντζερς επικράτησε 1-0 της Χιμπέρνιαν για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Σκωτία, σε ένα ματς που χρειάστηκε και την τύχη με το μέρος της, καθώς η αντίπαλός της έχασε πέναλτι.

Χωρίς να θέλξει για ακόμα μια φορά με την εμφάνισή της, η Ρέιντζερς πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ του Λόρενς στο 34' κόντρα στη Χιμπέρνιαν και έμεινε κοντά στην κορυφή και τη Σέλτικ, η οποία έχει το απόλυτο με 6 στα 6, ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ ακόμα!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να επιβληθεί των φιλοξενούμενων, με το ματς να είναι πολύ ανοιχτό και οι φάσεις να γίνονται εκατέρωθεν. Μετά το γκολ του Λόρενς μάλιστα, η Χιμπέρνιαν έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει, αφού ο Μπάτλαντ απέκρουσε το πέναλτι του Κουχάρεβιτς.

Η ομάδα του Κλεμέντ στρέφεται τώρα στο ματς με τη Λιόν για το Europa League και σε περίπτωση που καταφέρει να επικρατήσει θα βάλει γερές βάσεις για να βρίσκεται μέσα στις 24 πρώτες θέσεις της διοργάνωσης, οι οποίες δίνουν είτε αυτόματα είτε μέσω playoffs το εισιτήριο για τους «16».



Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:
Σάββατο 28/09

Κιλμάρνοκ-Ντάντι Γιουνάιτεντ 3-3
Μάδεργουελ-Σεντ Μίρεν 2-1
Νταντί-Αμπερντίν 1-2
Χαρτς-Ρος Κάουντι 1-1
Σεντ Τζόνστον-Σέλτικ 0-6

Κυριακή 29/09
Ρέιντζερς-Χιμπέρνιαν 1-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x