Γενικά

Μπελάδες για τον Άντερσον: Χρωστούσε 55 χιλ. ευρώ για τη διατροφή των εννέα παιδιών του και κρατείται από τις Αρχές!

Στο κρατητήριο των βραζιλιάνικων Αρχών βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο πρώην παίκτης της Πόρτο και της Γιουνάιτεντ, Άντερσον, καθώς δεν πλήρωνε επί μήνες τη διατροφή των παιδιών του!

Μπορεί το πέρασμα του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ήταν απογοητευτικό, ωστόσο οι λόγοι για να θυμάται κανείς τον βετεράνο Βραζιλιάνο χαφ, Άντερσον, είναι σίγουρα πολλοί!

Ο πρώην παίκτης της Πόρτο και των «κόκκινων διαβόλων», αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2019 και έκτοτε ζει μια πολυτάραχη ζωή, καθώς χώρισε με τη σύζυγο του έπειτα από πολλά προβλήματα.

Τα χειρότερα όμως ήρθαν... φέτος! Και αυτό γιατί ο Άντερσον, δεν πλήρωνε επί μήνες την ορισμένη από τον νόμο διατροφή, για την πρώην σύζυγο και τα εννέα παιδιά τους με αποτέλεσμα, να δεχθεί καταγγελία και εν τέλει να καταδικαστεί από το βραζιλιάνικο δικαστήριο σε φυλάκιση!

Μάλιστα όπως αναφέρουν πορτογαλικά ΜΜΕ το ποσό έφτανε τις 55 χιλιάδες ευρώ! Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να εκτίσει ποινή φυλάκισης 30 ημερών, αν δεν πληρώσει σύντομα το πρόστιμο που του επιβλήθηκε συν τα χρήματα της διατροφής!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x