Τουρκία

Τούρκος διαιτητής της πρώτης κατηγορίας είχε δοκιμάσει την τύχη του το 2017 στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»!

Ο Μεχμέτ Τουρκμέν που θα διευθύνει την αναμέτρηση της Μπεσίκτας με την Αντάλιασπορ την ερχόμενη Κυριακή, είχε λάβει μέρος το 2017 στο γνωστό τηλεπαιχνίδι, «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»!

Το όνομά του σίγουρα δεν σας λέει κάτι, αλλά ο Μεχμέτ Τουρκμέν έχει τραβήξει πάνω του τις τελευταίες ημέρες όλα τα φώτα του ποδοσφαιρικού κόσμου της Τουρκίας!

Μετρώντας μόλις οκτώ χρόνια στη διαιτησία, ο Τουρκμέν κατάφερε γρήγορα να ανέλθει στον κλάδο του και από τα τοπικά και μικρές κατηγορίες τηε χώρας να φτάσει σε σημείο να σφυρίζει ως πρώτος διαιτητής στα μεγάλα «σαλόνια» του τουρκικού ποδοσφαίρου.

Ενδεικτικό είναι πως φέτος έχει διευθύνει ήδη ένα ματς της Super Lig, εκείνο της πρεμιέρας ανάμεσα στην Μποντρούμ και Γκαζιαντέπ, ενώ, την ερχόμενη Κυριακή θα σφυρίξει το παιχνίδι της Μπεσίκτας με την Αντάλιασπορ.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, ο Τούρκος ρέφερι έχει γίνει Viral στην πατρίδα του, καθώς κυκλοφορεί στα social media ένα βίντεο το οποίο τον δείχνει να συμμετέχει στο πασίγνωστο τηλεπαιχνίδι, «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», το 2017! Ο Τουρκμέν κατάφερε να φτάσει μέχρι την έκτη ερώτηση προτού απαντήσει λανθασμένα και χάσει, αποχωρώντας με ένα μικρό ποσό!





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x