Τουρκία

Υπογράφει στην Μπασακσεχίρ ο Πέλκας!

Ανατροπή με Πέλκα! Παίκτης της Μπασακσεχίρ θα πρέπει να θεωρείται ο 29χρονος άσος (που είχε ακουστεί και για επιστροφή στον ΠΑΟΚ), σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο.

Στην Μπασακσεχίρ αναμένεται να συνεχίζει την καριέρα του ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο διεθνής άσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε, ακούστηκε για τον ΠΑΟΚ, δέχθηκε έντονο πρέσινγκ από αρκετές ομάδες της Τουρκίας και τελικά καταλήγει σε εκείνη του Εμρέ Μπελόζογλου, η οποία τερμάτισε 5η στη Super Lig την περασμένη σεζόν, συγκεντρώνοντας 62 βαθμούς.





Σύμφωνα με τον Τούρκο ρεπόρτερ, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός ήρθε σε συμφωνία με την «Μπασάκ» και το πρωί της Παρασκευής θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και εφόσον δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Πέλκας ήταν στο δυναμικό της Φενέρ από το 2020, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Χαλ Σίτι, πραγματοποιώντας 26 συμμετοχές (18 ως βασικός) με 2 γκολ και 1 ασίστ στην Championship. Η Μπασακσεχίρ θα αποτελέσει τον 6ο σταθμό της καριέρας του, αφού προηγουμένως είχε αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Βιτόρια Σετουμπάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x