Τουρκία

Εκτός κινδύνου ο Σερχάτ Ακίν μετά τους πυροβολισμούς-Οι απειλές που είχε καταγγείλει για την κριτική στη Φενέρμπαχτσε

Ο Σερχάτ Ακίν νοσηλεύεται εκτός κινδύνου μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε βγαίνοντας από τηλεοπτικό στούντιο.

Κανέναν κίνδυνο δεν διατρέχει η ζωή του Σερχάτ Ακίν, ο οποίος νοσηλεύεται μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε βγαίνοντας από τηλεοπτικό στούντιο όπου βρέθηκε για το Φενέρμπαχτσε-Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ.

Ο Τούρκος πρώην διεθνής άσος και νυν σχολιαστής, σύμφωνα με όσα αναφέρονται, δέχτηκε τρεις πυροβολισμούς, αλλά μόνο μια σφαίρα τον πέτυχε χαμηλά στο δεξί πόδι. Δράστες ήταν δύο κουκουλοφόροι που επέβαιναν σε μηχανή υψηλού κυβισμού και έγιναν… καπνός, με την αστυνομία να κάνει έρευνες για την ταυτοποίησή τους. Οι αρχές εκτιμούν πως στόχος των δραστών δεν ήταν να τον σκοτώσουν, αλλά να τον εκφοβίσουν.

Ο Ακίν είχε καταγγείλει από αέρος πρόσφατα πως είχε δεχτεί απειλές για την κριτική που είχε ασκήσει στον πρόεδρο, Αλί Κοτς. Την επίθεση καταδίκασε επίσημα η Φενέρμπαχτσε με ανακοίνωσή της.

Προσωπικό μήνυμα δημοσίευσε στα social media ο αντιπρόεδρος και γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζάλι. «Καταδικάζω απερίφραστα την ένοπλη επίθεση στον Σερχάτ Ακίν και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση», έγραψε χαρακτηριστικά για τον πρώην ποδοσφαιριστή, που είχε λάβει μέρος και στο Survivor.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x