Τουρκία

Καλά νέα για Ολυμπιακό και Ελ Κααμπί – Ξεκίνησε διαπραγματεύσεις για Εν Νεσίρι η Φενέρ!

Έτοιμη να κάνει δικό της τον Γιουσέφ Εν Νεσίρι είναι η Φενέρμπαχτσε καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη, αφήνοντας, όπως όλα δείχνουν, στην άκρη την περίπτωση του Ελ Κααμπί!

Ένας «μνηστήρας» λιγότερος για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και... ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό!

Λίγα 24ωρα μετά το δημοσίευμα του Footmercato το οποίο έκανε λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις του έμπειρου φορ με τη Φενέρμπαχτσε, ήρθε η ανατροπή από τον Γιαγκίζ Σαμπουντζίογλου!

Ο έγκυρος Τούρκος δημοσιογράφος ο οποίος είχε αποκαλύψει ότι δεν υπήρχε συμφωνία της ομάδας της Κωνσταντινούπολης με τον MVP του Conference League, με νέο «χτύπημα» στο Twitter αποκαλύπτει ότι η ομάδα του Μουρίνιο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη για την απόκτηση του Γιουσέφ Εν Νεσίρι!

Συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής της Φενέρ, Μάριο Μπράνκο, έχει σηκώσει «γέφυρες» επικοινωνίας με την ομάδα της Ανδαλουσίας προκειμένου ο διεθνής Μαροκινός φορ να φορέσει τη φανέλα του συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός, προσπαθεί να διατηρήσει στο ρόστερ του τον πρώτο σκόρερ της ομάδας την περασμένη σεζόν και τον άνθρωπο που βοήθησε τα μέγιστα ώστε να έρθει η ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x