Super League 2

«Τούμπαρε» την Κέρκυρα ο Άρης

Με δύο γκολ του Νέτο στο δεύτερο μέρος, ο «διπρόσωπος» Άρης πήρε φιλική ανατροπή απέναντι στην Κέρκυρα, με σκορ 2-1.

Την πρώτη φιλική του νίκη –και μάλιστα με ανατροπή- πανηγύρισε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 2-1 της Κέρκυρας κι έδειξαν σημάδια βελτίωσης, κυρίως στο δεύτερο μέρος.

Οι Φαίακες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως ο Διούδης ήταν –προσωρινά- απροσπέλαστος, έχοντας δύο πολύ καλές επεμβάσεις. Η νωθρότητα των κιτρίνων και κάποια αμυντικά προβλήματα, έδωσαν τελικώς το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 39’ ο Ροζάριο έπιασε δυνατό σουτ, νίκησε τον Έλληνα τερματοφύλακα κι έγραψε το 0-1.

Στην επανάληψη πέρασαν στο ματς οι Μιλούνοβιτς-Νέτο και αυτομάτως άλλαξε όλη η εικόνα του Άρη μεσοεπιθετικά. Αρχικά στο 60' ο Νέτο πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, δεν δίστασε να πάρει πάνω του το σουτ και με μία βολίδα νίκησε τον Κουτζαβασίλη για το 1-1. Δεξαέξι λεπτά αργότερα, ο Βραζιλιάος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας μετά από σουτ του Μιλούνοβιτς και με κοντινή προβολή έδωσε στην ομάδα του Αναστόπουλου τη νίκη κι ενώ λίγο νωρίτερα η Κέρκυρα είχε δοκάρι σε ωραίο σουτ του Γεωργίου.


ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης (72΄Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος, Τσουμάνης (85΄Ντόγος), Ρόβας, Ιντζίδης, Ανάκογλου (46΄Νέτο), Ντούνης (66΄Παυλίδης), Αντρέου, Καπνίδης (46΄Μιλούνοβιτς), Τάτος, Ίλιτς (85΄Βουτσιάς)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζιαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου, Γκόμεζ, Κόντος, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Επστάϊν, Ντιόγκο, Ροζάριο, Αντιλέχου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x