Super League 2

Στα «πιτς» ο Μπαρμπόσα, αγωνία στην ΑΕΚ!

Πλήγμα στην ΑΕΚ με τον Έλντερ Μπαρμπόσα, καθώς οι εξετάσεις που υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν την ρήξη έσω πλαγίου. Χάνει τα δύο επόμενα ματς πρωταθλήματος και «τρέχει» για το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Έλντερ Μπαρμπόσα. Ο Πορτογάλος που αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης της ΑΕΚ κόντρα στην Ερμιονίδα υποβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε εξετάσεις.

Δυστυχώς, για τον Τραϊανό Δέλλα, ο παίκτης επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμηση του ιατρικού τιμ της ομάδας που έκανε λόγο για ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

Το διάστημα της απουσίας του εκτιμάται από δύο έως τρεις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούν να τον υπολογίζουν -σίγουρα - για τις δύο προσεχείς αναμετρήσεις για την Football League απέναντι σε Φωστήρα και Ηρακλή Ψαχνών. Έτσι, ο Μπαρμπόσα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ στο διάστημα αυτό μεσολαβεί και το ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Πανηλειακό (4 Ιανουαρίου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x