Super League 2

«Σέντρα» με Δέλλα στην ΑΕΚ

Ανεπίσημη πρεμιέρα στη νέα σεζόν έκανε η ΑΕΚ. Παρουσία του Τραϊανού Δέλλα (και πριν την πρώτη προπόνηση της Πέμπτης) γκρουπ παικτών της «Ένωσης» πέρασαν από τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις.

Τα ανεπίσημα… εγκαίνια της σεζόν έκανε την Τετάρτη η ΑΕΚ.

Πριν την πρώτη προπόνηση της ομάδας, οι «κιτρινόμαυροι» άρχισαν να περνούν τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις. Και το έκαναν παρουσία του Τραϊανού Δέλλα, που θέλει να βρίσκεται κάθε στιγμή στο πλευρό της ομάδας.

Υπό το βλέμμα λοιπόν του «Κολοσσού», δυο γκρουπ παικτών (το πρώτο αποτελούμενο από τους Μιγκέλ Κορδέρο, Ιβάν Μπρέσεβιτς, Άλεξ Ντακόλ, Βασίλη Ρόβα, Παναγιώτη Ντούνη και Δημήτρη Γροντή και το δεύτερο από τους Δημήτρη Ανάκογλου, Ηλία Βούρα, Νίκο Γεωργέα, Φώτη Καραγκιολίδη, Βαγγέλη Πλατέλλα, Άνταμ Τζανετόπουλο και Σταύρο Πεταυράκη) υποβλήθηκαν στα σχετικά τεστ στο Ιατρικό Αθηνών.

Και εκείνοι, δε, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες (που θα υποβληθούν σε εργομετρικά την Παρασκευή) ετοιμάζονται για την επίσημη «πρώτη» της ΑΕΚ που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη με διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x