Super League 2

Πήρε Βουτσά ο ΠΑΣ Γιάννινα

Την απόκτηση του Χρήστου Βουτσά ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ενισχύθηκε στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα των Ιωαννίνων ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού μέσου, Χρήστου Βουτσά, ο οποίος την περσινή σεζόν μέτρησε με τον Παναθηναϊκό Β' 36 ματς με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοαμυντικού Χρήστου Βουτσά με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Βουτσάς γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο του 2001 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πρωτέα Ευόσμου πριν μετακομίσει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ όπου κατέκτησε τα πάντα με τις μικρές ομάδες του Δικεφάλου του Βορρά.

Το 2019 και σε ηλικία 18 ετών μετακόμισε στην Ολλανδία για να ενταχθεί στην Βίλεμ αγωνιζόμενος τόσο στην Κ19 όσο και στην δεύτερη ομάδα. Μετά από δύο χρόνια παραμονής το καλοκαίρι του 2021 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εργοτέλη την φανέλα του οποίου φόρεσε σε 30 αγώνες πετυχαίνοντας κι ένα γκολ.

Σειρά είχε ο Λεβαδειακός όπου την σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια για να ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός Β’ την περσινή σεζόν σε μια γεμάτη χρονιά με 36 αγώνες, ένα γκολ και δύο ασίστ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x