Super League 2

Σούπερ ΠΑΟΚ Β, διέλυσε με τεσσάρα τον ΠΑΣ!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ματς με τον ΠΑΣ ο ΠΑΟΚ Β, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Super League 2.

Ο ΠΑΟΚ Β ανεβαίνει, ο ΠΑΣ απογοητεύει! Ο «δικέφαλος του βορρά» μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το ματς με τους Γιαννιώτες, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Super League 2.

Κάπως έτσι, οι ασπρόμαυροι έφτασαν τους 11 βαθμούς και ανέβηκαν στη 2η θέση, ενώ οι Ηπειώτες έχουν έναν λιγότερο και κινδυνεύουν να δουν την απόσταση από την πρωτοπόρο ΑΕΛ να μεγαλώνει ξανά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, με τον Ουρτάδο να ανοίγει το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Μάλιστα, στο μισάωρο ο «δικέφαλος του βορρά» έκανε δύο τα τέρματά του, με τον Κανίς να σκοράρει με… περιπετειώδη τρόπο από το σημείο του πέναλτι.






Τα πράγματα πήγαιναν άσχημα για τους Ηπειρώτες, κάτι που έβλεπε και από τις κερκίδες ο Αριέλ Γκαλεάνο, ο νέος τεχνικός της ομάδας. Και πήγαν ακόμη χειρότερα στο δεύτερο μέρος, όταν ο ΠΑΣ ανέβηκε πολύ ψηλά στο γήπεδο, προσπαθώντας να βρει το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.



Διότι 54ο λεπτό ο Ουρτάδο χτύπησε ξανά για να διευρύνει το προβάδισμα του ΠΑΟΚ Β, με τον Λαγωνίδη στο 74’ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x