Super League 2

Οι «κρυφές» προπονήσεις και η... έτοιμη ενδεκάδα του Απόλλωνα για τα μπαράζ

Ο Απόλλων Σμύρνης καλείται να δώσει, τελικά, μπαράζ για να κερδίσει την άνοδό του στην Super League 1 και το sportfm.gr σας παρουσιάζει το τελευταίο ρεπορτάζ από την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Τα... πάνω-κάτω ήρθαν στον Απόλλωνα Σμύρνης μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Παρότι στην Ελαφρά Ταξιαρχία είχαν κάνει έναν αρχικό σχεδιασμό με δεδομένο πως θα αγωνίζονται στην Super League 1 τη νέα σεζόν, τα σχέδια τους εν μέρει χαλάνε. Και αυτό καθώς πλέον καλούνται να διεκδικήσουν την άνοδό τους σε διπλά παιχνίδια μπαράζ στις 22 και 28 Αυγούστου, αντίστοιχα.

Κάπως έτσι, οι μηχανές παίρνουν μπρος και οι δύο ομάδες πρέπει να ετοιμαστούν για τα μεταξύ τους παιχνίδια. Η αλήθεια είναι πάντως και σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportfm.gr, πως στον Απόλλωνα Σμύρνης έχουν ξεκινήσει προπονήσεις εδώ και αρκετές ημέρες, εδώ και σχεδόν ένα 15ημερο και ίσως λίγο παραπάνω!

Στην Ελαφρά Ταξιαρχία παρότι είχαν κάποιες εγγυήσεις και ενδείξεις πως θα αγωνίζονται στα σαλόνια του ελληνικού πρωταθλήματος, ήθελαν να είναι πάντως καλυμμένοι σε κάθε περίπτωση και για αυτό προπονούνται. Βέβαια, για τους δικούς τους προφανείς λόγους δεν θέλησαν να γίνει γνωστό προς τα έξω πως προπονούνται. Οι προπονήσεις διεξάγονται με τον Θοδωρή Αντωνόπουλο, ενώ σαν σενάριο που υπάρχει είναι να κοουτσάρει τον Απόλλωνα στα μπαράζ και εφόσον διεξαχθούν αυτά ο Λευτέρης Βελέντζας.

Πάμε τώρα να δούμε και το υπάρχον ρόστερ και την... έτοιμη ενδεκάδα που έχουν οι «κυανόλευκοι». Ο Χουάντερσον έχει συμβόλαιο (αυτή τη στιγμή πάντως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού) και μαζί με τον Τσούλφα θα είναι οι δύο τερματοφύλακες στα διπλά ματς. Τσαμπούρης, Βιτλής και Χουχούμης μια τριάδα αμυντικών. Φατιόν, Βάρκας, Πατράλης, Ρώσση, Κολ, Μπεντινέλι ορισμένοι από τους μεσοεπιθετικούς του ρόστερ με συμβόλαιο, ενώ ο Καραγκούνης που έχει συμβόλαιο αλλά δεν υπολογιζόταν, κάνει προπονήσεις με την ομάδα και θα αγωνιστεί και αυτός στο μπαράζ.

Ο Ιωαννίδης έχει και αυτός συμβόλαιο και είναι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός σέντερ φορ στον Απόλλωνα. Να πούμε εδώ πως ο Μπεντινέλι επέστρεψε από την Βραζιλία προ ημερών, βρίσκεται σε καραντίνα και αυτή ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα!

Λαρέα και Ιριτιέρ έχουν επίσης συμβόλαιο και υπολογίζονται για τη νέα σεζόν, ωστόσο παραμένει άγνωστο εάν θα δώσουν το παρών στα μπαράζ. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι στην Αργεντινή και προσπαθούν να βρουν τρόπο να επιστρέψουν, αφού η χώρα τους έχει κλειστά τα σύνορα λόγω της πανδημίας! Εφόσον καταφέρουν να επιστρέψουν τις επόμενες ημέρες, θα μπουν σε καραντίνα και ίσως προλάβουν τα δύο παιχνίδια.

Στο ρόστερ για τα μπαράζ, εφόσον διεξαχθούν αυτά, τότε θα υπάρχουν και παίκτες από την Κ19, οι οποίοι ήδη προπονούνται με την ομάδα. Φυσικά, θα πρέπει σε αυτό και να σημειωθεί πως εφόσον γίνουν τα παιχνίδια με την Ξάνθη και βάσει του ελλειπέστατου ρόστερ που έχει η ακριτική ομάδα, ο Απόλλων Σμύρνης φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Όλα αυτά, όμως, θα πρέπει να επιβεβαιωθούν στο χορτάρι...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x