Super League 2

Με Κρισάντους την Κυριακή

Νέο πρόσωπο στην αποστολή της ΑΕΚ, καθώς ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε σε αυτήν για το ματς με τα Χανιά τον Μακόλεϊ Κρισάντους, που αποκτήθηκε πρόσφατα. Εκτός είναι ο Κολοβέτσιος, μέσα ο Ρόβας.

Τη Δευτέρα ανακοινώθηκε, την Κυριακή θα είναι στο γήπεδο. Ο Μακόλεϊ Κρισάντους, του οποίου η απόκτηση από την ΑΕΚ επισημοποιήθηκε την πρώτη ημέρα της εβδομάδας είναι στην αποστολή της Ένωσης για το ερχόμενο ματς (8/2, 18:00) με τον ΑΟ Χανιά στο ΟΑΚΑ για την 16η αγωνιστική της Football League.

Πρόκειται για θετικό μήνυμα ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου την Τετάρτη (11/2, 19:30), καθώς φαίνεται ότι ο 24χρονος επιθετικός είναι σε καλή κατάσταση και ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» έχει ένα επιπλέον «όπλο» στη διάθεση του.

Η κατάσταση του Δημήτρη Κολοβέτσιου έχει σημειώσει βελτίωση, αλλά δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα της Κρήτης. Αντιθέτως, ο Βασίλης Ρόβας που υπέφερε τις περασμένες ημέρες από γαστρεντερίτιδα βρίσκεται στην 20αδα που ανακοίνωσε ο 39χρονος τεχνικός. Υπενθυμίζεται ότι οι Πλατέλλας, Μάνταλος, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής καθώς αποβλήθηκαν στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Μιγκέλ Κορδέρο και Αμπλαγιέ Φαγέ συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούν.

Αναλυτικά η 20αδα: Ανέστης, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ., Πεταυράκης, Ρόβας, Σαρρής, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Μπαρμπόσα, Μπρέσεβιτς, Ζόριτς, Γιόχανσον, Ντακόλ και Κρισάντους.

Η προπόνηση του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί στις 12:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x