Super League 2

Τεράστιο «διπλό» του Λεβαδειακού στη Νίκαια και... χαμός στην κορυφή!

Με γκολ στα χασομέρια, ο Λεβαδειακός, που είχε προηγηθεί 1-0 και 2-1, πήρε τεράστιο «διπλό» στη Νίκαια επί του Ιωνικού (2-3), μειώνοντας τη διαφορά του από την κορυφή στο... τρίποντο!

Σε ένα συγκλονιστικό ματς στη Νίκαια, πραγματικό ντέρμπι, ο Λεβαδειακός νίκησε 3-2 τον Ιωνικό με ένα γκολ του Μυτίδη στο 93' και έβαλε... φωτιά στην κορυφή της Super League 2 με το «καλημέρα» στα playoffs!

Με αυτό το «τρίποντο» οι Βοιωτοί ανέβηκαν στους 44 βαθμούς και πλησίασαν στους τρεις τους Νικαιώτες.

Μόλις στο πρώτο λεπτό, με τον Κονέ, άνοιξαν το σκορ οι «πράσινοι», με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 48', με τον Ματσούκα. Αλλά η χαρά τους κράτησε ένα τέταρτο... Ο Μαρίνος, στο 53', έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά ο Ιωνικός είχε και πάλι «απάντηση», αφού στο 78' ο Μάναλης έφερε ξανά το ματς στα ίσα, 2-2!

Το φινάλε ήταν πραγματικό... θρίλερ! Οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ανατροπή, αλλά η ομάδα του Σανίνο χτύπησε στην κόντρα στο 93' με τον Μυτίδη και πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη!



Στα άλλα παιχνίδια, Ξάνθη και Χανιά ήρθαν ισόπαλοι 1-1, με τους Ακρίτες να χάνουν έδαφο, πετώντας δύο πολύτιμους βαθμούς. Οι Ακρίτες έχουν 42 βαθμούς στην 3η θέση.

Η ομάδα του Παπαδόπουλου προηγήθηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διαμαντόπουλου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Παπάζογλου στο 58'.



Με νίκη, στον αντίποδα, άρχισε τις υποχρεώσεις του στα playoffs ο Εργοτέλης, καθώς επικράτησε 3-1 του Διαγόρα στο Παγκρήτιο.



Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των playoffs:

Ιωνικός - Λεβαδειακός 2-3
Ξάνθη- Χανιά 1-1
Εργοτέλης - Διαγόρας 3-1

Η επόμενη (2η) αγωνιστική (05/05)

Χανιά - Ιωνικός
Διαγόρας - Ξάνθη
Λεβαδειακός - Εργοτέλης

Η βαθμολογία των playoffs

1. Ιωνικός 47
2. Λεβαδειακός 44
3. Ξάνθη 42
4. Εργοτέλης 39
5. Χανιά 35
6. Διαγόρας 30

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x