Super League 2

Πειθαρχική δίωξη στον Ηρακλή

Η πρόσφατη ανακοίνωση του Ηρακλή είχε ως αποτέλεσμα να του ασκηθεί πειθαρχική δίωξη.

Πειθαρχική δίωξη στον Ηρακλή άσκησε ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος, Νικόλας Μαργαρίτης. Ο λόγος είναι η πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή το ματς με τον ΠΑΟΚ Β.

Η ΕΠΟ αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της: «Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Πειθαρχικής Δίωξης, Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΟΤ. Ηρακλής, νομίμως εκπροσωπούμενης, διότι στις 28/9/2024 προέβη σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις (ανακοίνωση σε site της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής). Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α παρ. 1,2 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Υπενθυμίζεται ότι ο «Γηραιός» στην ανακοίνωσή του επισημαίνει: «Τυχαίο» γεγονός η κλήρωση του βορείου ομίλου του πρωταθλήματος, με υπαιτιότητα του κ. Μαρτσούκου.

«Τυχαίο» γεγονός η τοποθέτηση Λαιρσαiων διαιτητών στον αγω;να με τον ΠΑΟΚ Β’ οι οποίοι μας αδίκησαν.

«Τυχαίο» γεγονός ότι τοποθετήσατε Γιαννιώτη διαιτητή στον αγώνα με τον ΠΑΣ ο οποίος ήδη μας έχει στερήσει ένα πέναλτι μάρς.

Για όλα αυτά είναι ενημερωμένος ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ Γκαγκατσης ο οποίος γνωρίζει όλο αυτό το παρασκήνιο και δεν κάνει το τίποτα.

Επειδή υπάρχουν άνθρωποι στο περιβάλλον του κ. Γκαγκατση που δημιουργούν το πρόβλημα,, ζητούμε την παραίτηση του από την ΕΠΟ. Ο ανθρωπος αυτός δεν μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα του ποδοσφαίρου της Σουπερ Λιγκ 2 και ενώ γνωρίζει πως τα δημιουργούν δικοί του άνθρωποι. Ζητούμε ξανά την παραίτηση του,

Θα επανέλθουμε αποκαλύπτοντας τα ονόματα του παρασκηνίου τα οποία διατηρούν συγγενική σχέση με τον κ. Γκαγκατση
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x