Super League 2

Ηρακλής: «Συμφωνία σε όλα τα επίπεδα για τη μεταβίβαση των μετοχών στον Μονεμβασιώτη»

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε πως η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη βρίσκεται σε τελική ευθεία, αφού υπάρχει συμφωνία σε όλα τα επίπεδα.

Μετά από δυο τρία χρόνια, ο Ηρακλής μπαίνει σε νέα εποχή, με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να γίνεται και επίσημα τις επόμενες ημέρες ο νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου.

Μάλιστα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πως η μεταβίβαση των μετοχών βρίσκεται στην τελική ευθεία, αφού υπάρχει συμφωνία σε όλα τα επίπεδα, μετά και από συνάντηση του ΓΣ Ηρακλής με τον Στράτο Ευγενίου.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να... πέσουν οι υπογραφές, ώστε η διαδικασία να προχωρήσει και τυπικά με τον Ηρακλή να περνάει οριστικά σε νέα εποχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της διοίκησης του ΓΣ Ηρακλής, με τον κ. Στράτο Ευγενίου.

Υπάρχει συμφωνία σε όλα τα επίπεδα, η οποία θα επικυρωθεί της επόμενες ημέρες για να προχωρήσει και το τυπικό μέρος της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ στον κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Την διοίκηση του ΓΣ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, κ. Εφραίμ Κυριζίδης και ο αναπληρωτής πρόεδρος, κ. Μπάμπης Χατζηχαραλάμπους.

Προχωράμε ενωμένοι για να ζήσουμε όλα όσα μας στέρησαν τα τελευταία χρόνια».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x