Super League 2

Ηρακλής: Σε προχωρημένες συζητήσεις με Σιόβα

Ακόμα έναν παίκτη με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο ετοιμάζεται να αποκτήσει ο Ηρακλής, καθώς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Δημήτρη Σιόβα.

Έτοιμος για να πραγματοποιήσει ακόμα μια σημαντική μεταγραφή είναι ο Ηρακλής, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Δημήτρη Σιόβα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποτελεί τον πρώτο στόχο των Θεσσαλονικιών για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής, καθώς διαθέτει την εμπειρία για να ηγηθεί της προσπάθειας του Ηρακλή να πάρει την άνοδο στην Stoiximan Super League.

Ο Σιόβας πέρα από τις 140 συμμετοχές που έχει καταγράψει στην Α΄ κατηγορία της Ελλάδας, έχει και 134 εμφανίσεις στη La Liga (με Ουέσκα και Λεγκανές), ενώ αγωνίστηκε την τελευταία τριετία σε 63 παιχνίδια στην Eredivisie. Παράλληλα έχει παίξει σε 16 παιχνίδια στο Champions League και μετράει 20 διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος.

Μια κίνηση που αν ολοκληρωθεί θα είναι η 18η μεταγραφή του συλλόγου, με τον Ηρακλή να ανακοινώνει πριν από λίγη ώρα και την απόκτηση του Σεΐκ Ντουκουρέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x