Super League 2

Ανακοίνωσε και Διαμαντή ο Ηρακλής!

Ο Ηρακλής συνέχισε την εντυπωσιακή ενίσχυσή του, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Απόστολου Διαμαντή για το κέντρο της άμυνας.

Την εντυπωσιακή του ενίσχυση συνέχισε ο Ηρακλής.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρόσθεσε στη γραμμή άμυνάς της έναν πολύ ποιοτικό παίκτη, τον Απόστολο Διαμαντή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με οψιόν ανανέωσης για την επόμενη σεζόν.

«Χαίρομαι που ήρθα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ξέρω που έχω έρθει και με την βοήθεια του κόσμου θα πρέπει να φέρουμε τον Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη εκεί που του αξίζει να βρίσκεται», είπε αναλυτικά ο Διαμαντής μετά την ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Απόστολο Διαμαντή καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με προοπτική ανανέωσης για την επόμενη σεζόν(1+1).

Είναι γεννημένος στις 20/05/2000 στις Σέρρες, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε από την ακαδημία του Πανσερραϊκού και το 2016 στον ΠΑΟΚ, όπου αγωνίστηκε στην Κ-17 και Κ-19.

Το 2019 παραχωρήθηκε δανεικός στον ΝΠΣ Βόλο και από το 2020 έως το 2023 αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΟΦΗ έχοντας 79 συμμετοχές και 3 γκολ. Επόμενος σταθμός του η ρουμανική Κραϊόβα και επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Πανσερραϊκό.

Στην Σούπερ Λίγκ έχει 101 συμμετοχές με 3 τέρματα. Στο κύπελλο Ελλάδος έχει καταγράψει 7 συμμετοχές. Διεθνής με την εθνική ελπίδων(18 συμμετοχές), όπως και με την Κ-18 και Κ-19.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x