Super League 2

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα»!

Απ’ την αρχή ήταν πρώτη κι έπαιζε καλό ποδόσφαιρο. Το κλίμα στο εσωτερικό της Κέρκυρας εξαιρετικό. Κι αυτά οδήγησαν τους Φαίακες στη Σούπερ Λίγκα όπως είπε στο www.sport-fm.gr ο Δημήτρης Ραπτάκης!

Η κυριαρχία της στην κανονική διάρκεια δεν τέθηκε ποτέ εν αμφιβόλω. Και στα πλέι οφ η Κέρκυρα απλώς… τέλειωσε τη δουλειά, με την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα.

Το καλό ποδόσφαιρο, το οικογενειακό κλίμα και το πάθος ήταν κάποια απ’ τα «κλειδιά» που έφεραν την άνοδο, όπως τόνισε ο Δημήτρης Ραπτάκης στο www.sport-fm.gr.

Ο βασικός στόπερ των Φαιάκων εμφανίστηκε αισιόδοξος πως αυτή την φορά η ομάδα δεν θα λειτουργήσει… σαν ασανσέρ και θα μπορέσει να διατηρηθεί για χρόνια στα «σαλόνια»!

Η συνέντευξη του Δημήτρη Ραπτάκη στον Αποστόλη Σπυρόπουλο:

«Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα δεν πίστευε κανείς πως θα έχουμε τέτοια πορεία. Απ’ την αρχή η Κέρκυρα ήταν πρώτη και δεν πέσαμε σε καμία περίπτωση του πρωταθλήματος στη δεύτερη θέση. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα, η πιο σταθερή, που για Β’ Εθνική έπαιζε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, το λέει όλη η Ελλάδα που έβλεπε».

«Το πρώτο και κυριότερο ήταν ότι ήμασταν μια οικογένεια. Από κει και πέρα δουλέψαμε πάρα πολύ, απ’ τους παίκτες, τους προπονητές, όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα. Σεβόμασταν όλους τους αντιπάλους, δεν υποτιμήσαμε ποτέ κανέναν και πάντα μπαίναμε με πάθος και συγκέντρωση προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας»!

«Πιστεύω πως μετά από αυτό που έπαθε πέρσι η ομάδα (ανέβηκε και έπεσε απευθείας), πρέπει τώρα να βάλει τις βάσεις για να κρατηθεί και να κάνει σταθερή πορεία. Πλέον οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν μάθει πολλά, είναι πιο έμπειροι και πάνε με πλάνο για να μείνει μόνιμα στη Σούπερ Λίγκα η Κέρκυρα».

«Ήταν πετυχημένη η χρονιά και σε προσωπικό επίπεδο, ο κόουτς με πίστευε. Περιμένουμε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, προτεραιότητά μου είναι να συνεχίσω στο νησί, αφότου εξετάσω και τις άλλες προτάσεις που θα έχω στα χέρια μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x