Super League 2

Ερασιτέχνης Διαγόρας: «Δεν μπαίνουμε σε διάλογο με την ΠΑΕ - Καταδικασμένος για στημένα ο τεχνικός διευθυντής»

Την άρνηση τους να μπουν σε συζητήσεις με την ΠΑΕ Διαγόρας εξέφρασαν με μία καυστική ανακοίνωση οι άνθρωποι του ερασιτέχνη. Έκκληση στους τοπικούς φορείς για να επιστρέψει η ομάδα στο νησί της Ρόδου.

Μαίνεται ο «εμφύλιος» στον Διαγόρα Ρόδου. Ανακοίνωση - απάντηση στην ΠΑΕ εξέδωσε η διοίκηση του ερασιτέχνη.

Μεταξύ άλλων ο ερασιτέχνης τονίζει ότι δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε κανένα διάλογο με την ΠΑΕ, όσο στην θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας παραμένει ο καταδικασμένος για στημένους αγώνες Μάκης Σιδηρόπουλος, ενώ χαρακτηρίζει παραβατική και παράνομη την απόφαση της ΠΑΕ να κλείσει τις θύρες του γηπέδου στους φιλάθλους της ομάδας και καλεί όλους τους τοπικούς φορείς να κάνουν ότι χρειάζεται για να επιστρέψει η ομάδα στο νησί της Ρόδου.


Η ανακοίνωση του Γ.Σ. Διαγόρα Ρόδου:

''Μετά από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του Δ.Σ του Γ.Σ Διαγόρα στα ΓΡΑΦΕΙΑ μας (8 παρόντες 3 απόντες) αποφασίστηκαν τα εξής: ''Ο Γ.Σ Διαγόρας σεβόμενος τα 120 χρόνια ιστορίας του και όλους τους φίλους του συλλόγου, δεν επιθυμεί κανέναν διάλογο με την ΠΑΕ Διαγόρας, όταν τεχνικός διευθυντής της είναι ο καταδικασμένος για στημένους αγώνες Μάκης Σιδηρόπουλος και από την στιγμή που με την παραβατική και παράλληλα παράνομη ενέργεια της να κλείσει τις θύρες του γηπέδου σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού και ειδικά στους κατόχους διαρκείας που έχουν πληρώσει τις κάρτες από το υστέρημά τους.

Δεν πρόκειται να μπούμε σε κανενός είδους διάλογο με μια ΠΑΕ που είναι απλός διαχειριστής, καθώς το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της βρίσκεται στην Κύπρο στην κατοχή του (Σ.Μ) 71,43% που καμία σχέση δεν έχει με την ΠΑΕ Διαγόρας ούτε με αυτούς που έγραψαν την ανακοίνωση. Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα του Γ.Σ Διαγόρα και των νόμιμα εκλεγμένων στελεχών της διοίκησης του, κατά παντός υπεύθυνου για κάθε θετική και αποθετική ζημιά υλική και ηθική.

Καλούμε τους τοπικούς φορείς, τον Δήμαρχο Ρόδου κύριο Αλέξανδρο Κολιάδη, τον Περιφερειάρχη κύριο Γεώργιο Χατζημάρκο καθώς και ολους τους βουλευτές Δωδεκανήσου να κάνουν ότι χρειάζεται ώστε η ΠΑΕ Διαγόρας να επιστρέψει στην φυσική της έδρα που δεν είναι άλλη από το νησί του Διαγόρα μας. Ευχαριστούμε τον τέως υφυπουργό και νυν βουλευτή Δωδεκανήσου κύριο Ιωάννη Παππά όπως και τον Αντιδήμαρχο Ιωάννη Μητσού για την δημόσια στήριξη τους στον δίκαιο αγώνα μας για την επιστροφή της αγαπημένης μας ομάδας στο νησί μας.

Σήμερα θα ενημερωθούν με επιστολή μας και οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές''.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x