Super League 2

Φρέναρε τον Ηρακλή, ο Ταϊρης

Ο Απόλλωνας με γκολ του Ανγκούλο «άλωσε» το Καυτατζόγλειο και πήρε μια νίκη που του δίνει ουσιαστικά την 3η θέση, αφού η διαφορά από την Λάρισα πήγε στους 4.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε σαν ήρωα, τον Δημήτρη Ταϊρη (έπιασε πέναλτι του Τσιλιανίδη στο 65’), που πραγματοποίησε σωρεία επεμβάσεων και επικράτησε 1-0 μέσα στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή για να εξασφαλίσει την 3η θέση, που υπάρχει ενδεχόμενο να του δώσει, την άνοδο στην Super League.

Η ομάδα του Απόλλωνα με αυτή τη νίκη έφτασε τους 17 πόντους, έναντι 13 της Λάρισας. Παρά την ήττα ο κόσμος που βρέθηκε στο «Καυταντζόγλειο» πανηγύρισε την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία, μιας και το παιχνίδι, τουλάχιστον για τον Ηρακλή, είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο «γηραιός» μπήκε καλά στο γήπεδο κι άρχισε από νωρίς το κρεσέντρο των χαμένων ευκαιρών. Στο 15ο λεπτό, ο Τσιλογκίρης συνδυάστηκε με τον Κάσσο, αλλά δεν έφερε αποτέλεσμα αυτή η επιθετική προσπάθεια. Στο 31’ ήταν η σειρά του Τσιλιανίδη, μετά από ωραία προσπάθεια του Μπουκουβάλα, να νικηθεί από τον Ταϊρη.

Στο 56ο λεπτό ο Ανγκούλο κατόρθωσε ν’ ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Ηρακλή από εκεί και μετά να πιέζει, δίχως όμως να τα καταφέρει σε κρίσιμες φάσεις. Ο Ταϊρης είπε όχι στον Κυριακίδη στο 61’. Στο 63’ ο Ηρακλής θα κερδίσει πέναλτι και αποβολή, με τον Γεωργίου να παίρνει την άγουσα προς τα αποδυτήρια. Ο Ταϊρης όμως κράτησε το 0-1 για την ομάδα του, αφού απέκρουσε την εκτέλεση του Τσιλιανίδη. Στην εκπνοή ο Σαραμαντάς, δοκίμασε να σκοράρει, αλλά ο Ταϊρης είχε ξανά απάντηση.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Ρουγκάλας, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Κυριακίδης, Καρασαλίδης, Κάσσος, Τσιλιανίδης, Τσιλιγκίρης (50’ Ρομάνο), Αγγελούδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Γκόλιας, Βασιλαντωνόπουλος, Γεωργίου, Κοτσώνης, Λαγός, Ψιάνος, Σουάνης, Τζιώρας, Ανγκούλο, Βάντερσον

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x